Hyvää Suomesta Osuuskunta Maitomaa

Uusi käärepaperi – vanha tuttu aidon voin maku

Me Maitomaalla rakastamme suomalaista luontoa, ja haluamme jatkossakin ammentaa tuotteitamme Suomen sydänmailta kirkasvetisten järvien ja vehreiden laitumien maisemista. Siksi olemme yhteistyössä pakkausvalmistajamme kanssa luoneet ihan uudenlaisen, ympäristöystävällisemmän alumiinivapaan rasvakääreen.

Uuden pakkauksen matka tuotantolaitokselta kotiisi on tarkkaan tutkittu ja pohdittu. Kääreen syntyprosessi kuormittaa ympäristöä tavallista alumiinikäärettä vähemmän, sillä mm. sen öljypohjaiset raaka-aineet on korvattu mineraaleilla. Lisäksi sen kaikki osat valmistetaan samassa paikassa, jolloin ylimääräistä kuljettamista ei tarvita. Tyhjän kääreen hävittämisestä ympäristölle aiheutuvat päästöt ovat myös vähäisemmät. Uusi Maitomaan rasvakääre on siis aiempaa ekologisempi alusta loppuun.

Pakettien sisältö sen sijaan on edelleen ehtaa, suomalaisesta maidosta, suomalaisella ammattiylpeydellä ja rehdillä suomalaisella asenteella valmistettua Maitomaan meijerivoita, jota ruuanlaittajat ja leipojat ympäri maailman kilvan kehuvat. Mitäpä sitä hyvää muuttamaan.

Ympäristöystävällisemmät alumiinivapaat kääreet suojaavat nyt Maitomaan normaalisuolaista, suolatonta ja laktoositonta voita. Uuden pakkauksen tunnistat siihen painetusta alumiinivapaa pakkaus -tekstistä.