Arja Immonen

KASSAKUAPIN JA IMMEISTEN PAEMEN (TALOUS- JA HR-JOHTAJA)

Talous- ja HR-johtajamme Immosen Arja vastaa Maitomaan luvuista ja immeisistä. Immeisten parissa sosiaalinen Arja viihtyykin mahottoman hyvin: työhuoneen ovi on aina apposen auki ja työtoverit enemmän kuin tervetulleita!

Arjan juuret ovat tukevasti Savon maassa. Leppoisa elämänrytmi ja läheltä löytyvä luonto houkuttelivat naisen takaisin kotiseudulle Etelä-Suomen vuosien jälkeen. ”Elä hötkyile” -heitossa lepääkin Arjan mukaan savolaisuuden hienous: Vaikka ei hötkyillä, se tehdään mikä luvataan! Tämä pätee niin meijerissä kuin siviilin puolella.

Varkaudesta Suonenjoelle työmatkaa taittava Arja on ihastunut Maitomaan Juicy Oats -täyskaurajuomiin. Puolukkaisen purkin kun hörppää, kotimatka sujuu tuossa ratin pyöräytyksessä.

Kotona Arjalla on käynnissä jatkuva pieni pintaremontti. Todellinen hurahdus löytyy kuitenkin kotiseinien ulkopuolelta: suven tullen viherpeukalo viihtyisi päivät pitkät sormet mullassa. Lapsille ja lapsenlapsille löytyy silti aina aikaa. Tärkeimmän palautteen Arja kuuleekin lastenlasten suusta: Mummi, olet ihana!

Katso muut immeiset
Arja Immonen juo Juicy Oatsia