Markku Iivonen

PIÄTIREHTÖÖRI (TOIMITUSJOHTAJA)

Jos lipsuu tai tökkii, käänny Markun puoleen. Siinäpä hyvä neuvo ladulle ja liiketoimintaan! Suksien voitelusta Markulla on mainio näppituntuma, sillä ladulla tulee suihkittua miltei kesät talvet. (Jää siinä onneksi vielä aikaa juoksuun ja pyöräilyyn.)

Johtajana Markulla on taito taikoa joukkueen meno sellaiseen liitoon, että tulosta ropisee ja liput liehuvat. Diplomi-insinööri on kirittänyt kasvua ja kehitystä Mölnlycke Health Carella sekä Kiinaa myöten UPM-Kymmenellä. Ennen kuin Markku napattiin Maitomaalle vuonna 2019, ura oli kirjaimellisesti pakkasen puolella – Apetitin pakastetuoteryhmän johtajana, luomuinsinöörin lempinimellä.

Markulla ei ole ollut onnea syntyä savolaiseksi, mutta savolaisjuurinen puoliso on ujuttanut mualiman navan perusasiat selkäytimeen. Lupsakkuus on voimavara: töitä tehdään tosissaan vua ee totisena. Markku nostaakin hiihtopipoa sekä meijeriläisten meiningille että Welfare Quality® -sertifikaatille, joka kertoo lehmien hyvinvoinnista maitomaalaisilla tiloilla. Laatu on kohdillaan ja latu on auki maailmaa myöten!

Katso muut immeiset