Sami Lehtonen

MYYNTIVELEHO (KAUPALLINEN JOHTAJA / CCO)

Lehtosen Sami on suoraselkäinen kauppamies, rehellinen ja ihmisiä arvostava. Elintarviketeollisuuden kokemusta hänellä on lähes ruokaympyrän verran – tuttua on liha-, kala-, mylly- ja leivonnaispuolen myynti, ja Maitomaalla lista pitenee meijerituotteilla ja kaurajuomilla marjoineen ja hedelmineen.

Pääkaupunkiseudulla asustava maetomualaenen kokee itsensä osittain savolaiseksi, koska viettää toimistolla Suonenjoella puolet työviikosta. Sammoo latuva sitä suksitaan koko kööri, oltiin sitten etänä, myyntireissuilla tai toimistolla. Savossa viehättää avoimuus, vieraanvaraisuus ja tekemisen meininki.

Vapaalla Sami ulkoilee koiran kanssa, tarttuu kitaraan, suuntaa kuntosalille tai valmentaa jalkapallojunioreita. Positiivisen palautteen antaminen on tärkeää niin valmennuksessa kuin työmaailmassakin. Parasta on, kun hyvä henki on niin vahva, että sen aistii.

Restonomiksi kouluttautunut Sami on kotonaan keittiössäkin. Testaapa hänen raejuustoreseptinsä: Avataan purkki, otetaan lusikka ja avataan suu. Toimii.

Katso muut immeiset