Veli-Matti Tuokkuri

TEKNOLOKIAKAPTEENI (TEKNINEN JOHTAJA)

Neljännesvuosisadan elintarvikkeiden valmistuksen parissa viihtynyt Veli-Matti vaihtoi mallaslaarit maitosiiloihin. Diplomi-insinöörin työpäivät täyttyvät investointistrategioiden ja suunnitelmien tekemisestä, kunnossapidon kehittämisestä ja ympäristöasioiden johtamisesta. Hommoo piisoo, ja miten inspiroivaa!

Veli-Matin suosikki savolaisista sananparsista on välitön ja positiivinen Jo tokkiisa! Se kuvaa mainiosti henkeä, jolla kannustava ja valmentava johtaja innostaa tiiminsä parhaisiin suorituksiin. Kehumismahdollisuuksia hän ei jätä käyttämättä, sillä mistäpä olisi mukavampi kertoa kuin oman porukan onnistumisista. Yhteiset tavoitteet saavutetaan askel kerrallaan hyvällä yhteishengellä.

Tavoitteellisuus on tekniikan miehelle tuttua vapaa-ajallakin. Oppimisen paloa kuvaa se, että rakkaaseen purjehdusharrastukseen liittyen käytynä ovat kaikki navigointikurssit ja taskusta löytyy jopa kansainvälinen huviveneen kipparikirja. Tämän innokkaan polkijan läskipyörään antavat vauhtia Juicy Oats -kaurajuomat. Ihmekö tuo, kun mainion maun lisäksi kaurajuoma tekee hyvää vatsalle ja sydämelle.

Katso muut immeiset