Vegaaniset mustikkatippaleivät

1 prk Juicy Oats Mustikkaa
0,5 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl vaniljajauhetta

  1. Kaada Juicy Oats -juoma astiaan. Lisää sokeri. Sekoita Juicy Oatsia ja sokeria keskenään, kunnes sokeri on sulanut nesteeseen.
  2. Sekoita loput kuivat aineet keskenään ja lisää nesteeseen.
  3. Kaada seos esimerkiksi tyhjään ketsuppipulloon.
  4. Kuumenna öljy kattilassa 180-asteiseksi.
  5. Pursota taikinaa öljyyn ohuena nauhana pyörivin liikkein, kunnes se kohoaa pintaan. Paista noin 1,5 minuuttia.
  6. Käännä tippaleipä ja paista vielä toiset 1,5 minuuttia.
  7. Nosta valmis tippaleipä reikäkauhalla talouspaperin päälle jäähtymään.
  8. Paista koko taikina tippaleiviksi.
  9. Koristele tippaleivät tomusokerilla.

Tee vappuherkusta helposti vegaaninen versio Juicy Oats -täyskaurajuomasta! Mustikan lisäksi makuvaihtoehtoina on puolukka ja mango.

Kaikki Juicy Oatsit löydät täältä: maitomaa.fi/tuotteet/valipalat

Katso myös: