Arvonnan säännöt

Osuuskunta Maitomaa järjestää 12.–19.4.2022 arvonnan Maitomaan Facebookissa ja Instagramissa. Arvontaan osallistutaan jakamalla kommenteissa makunsa mukaan palkintosijat Maitomaan jogurttiuutuuksien makuyhdistelmille.

Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan 20.4.2022 yksi voittaja Facebookissa ja yksi Instagramissa. Voittona on 50 euron arvoinen S- tai K-ryhmän lahjakortti.

Voitoista ilmoitetaan yksityisviestillä. Voitot on lunastettava vastaamalla yksityisviestiin ja ilmoittamalla yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero) viikon kuluessa. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tuotteeksi. Voitot toimitetaan kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Järjestäjä kerää ja käsittelee yhteystietoja vain voiton toimittamiseksi. Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Kampanjan järjestäjä rajoittaa vastuunsa palkintojen arvoon ja pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä maksaa mahdollisen arpajaisveron. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista.

Facebook- ja Instagram-arvontojen yleiset säännöt

Facebook ja Instagram eivät millään tavalla sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa, eikä kampanja liity millään tavalla itse Facebookiin tai Instagramiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook ja Instagram kaikesta vastuusta.