Vapaan hyvinvoivan lehmän

Maustamaton pehmeä jogurtti

Mualiman pehmoin
jogurtti tulloo Savosta

Samettisen pehmeä luonnonjogurttimme on savolaismeijerimme ensimmäinen Vapaan hyvinvoivan lehmän tuote. Se on täynnä suomalaisen maidon täyteläistä makua ja jogurtin ihanaa raikkautta.

Nauti lempeää luonnonjogurttia sellaisenaan tai upota siihen kaikki lempimakusi. Marjat, myslit, hedelmät, siemenet, nibsit ja pähkinät. Hunajat, hiutaleet ja kastikkeet. Voit ja keksimurut. Yrtit ja mehukeitot. Syö aamupalaksi ja iltapalaksi. Välipalaksi ja herkkupalaksi.

Pehmeän jogurtin löydät Prismoista sekä valikoiduista K-kaupoista!

VAPAAT HYVINVOIVAT LEHMÄMME

Jogurttimme valmistetaan vapaiden hyvinvoivien lehmien maidosta. Se tarkoittaa, että lehmistämme pidetään erityisen hyvää huolta. Vapaat hyvinvoivat lehmämme elelevät pihattonavetoissa, joissa ne pääsevät ulkoilemaan kaikkina vuodenaikoina. Ulkoilu edistää lehmien sorkkaterveyttä, parantaa ruokahalua ja vahvistaa vastustuskykyä. Erityisen liukkailla keleillä tai jos ulkoilu jostain muusta syystä on terveydelle vaarallista, pihaton ovet pidetään kiinni ja lehmät turvassa sisällä.

Sertifioitua valvontaa

Kaikilla tiloillamme on Welfare Quality® -sertifikaatti, joka on osoitus kansainvälisen valvontajärjestelmän mukaisesta säännöllisestä lehmien hyvinvoinnin valvonnasta. Sertifikaattiin liittyvässä arvioinnissa huomioidaan ruokinnan, terveyden ja kasvuympäristön lisäksi lehmien lajityypilliset tarpeet ja käyttäytyminen. Hyvinvoiva lehmä on yleensä leikkisän aktiivinen ja utelias. Vilkaisepas, miltä näyttää, kun lehmät pääsevät paukkupakkasten jälkeen jälleen pihan lumipeitettä tarkastamaan:

Tutustu vastuullisuuteemme!

Pehmeät tuotetiedot

LAKTOOSITON MAUSTAMATON
PEHMEÄ JOGURTTI 1 KG

Ainesosat: Pastöroitu MAITO (Suomi), MAITOjauhe (Suomi), hapate.
Ingredienser: Pastöriserad MJÖLK (Finland), MJÖLKpulver (Finland), syrakultur.

RAVINTOARVO/ NÄRINGSVÄRDE PER 100 G
Energia / energi 289 kJ / 68 kcal
Rasva / fett 3,4 g
josta tyydyttynyttä / varav mättat 2,1 g
Hiilihydraatit/ kolhydrater 5,1 g
josta sokereita / varav sockerarter 5,1 g*
Proteiini / protein 4,1 g
Suola / salt 0,1 g
Kalsium / kalcium 150 mg
Laktoosi / laktos <0,01 g / 100 g

* Sisältää luontaisesti sokereita.
Ei lisättyä sokeria tai makeutusainetta.
/ Innehåller naturligt förekommande sockerarter. Inget tillsatt socker eller sötningsmedel.