Ravintosisältö | per 100 g |
Energiaa | 351 kJ/83 kcal |
Rasvaa | 2,0 g |
josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 1,1 g |
Hiilihydraattia | 2,3 g |
josta sokereita | 2,3 g |
Proteiinia | 14,0 g |
Suolaa | 0,7 g |
Laktoosi | <0,01 g/100 g |
Horeca-pakkaus, 20 kg
Laktoositon raejuusto 20 kg
Riittoisa suurkeittiöpakkaus ravintoloille, ruokapalveluille ja salaattibaareihin. Raikas, runsasproteiininen raejuusto tehdään Suonenjoella suomalaisesta maidosta, jonka hiilijalanjälki on laskettu. Kysy food service -tuotteista myynniltämme!
Pakkauskoko: 20 kg
LAKTOOSITON
Ainesosat:
Pastöroitu rasvaton maito ja kerma, hapate, suola, säilöntäaine (kaliumsorbaatti). Maidon ja kerman alkuperä: Suomi.
Maitomaan raejuustoa on valmistettu jo 40 vuotta.
Lue lisää: Henkilöstön muistoja raejuuston valmistuksesta vuosien varrelta