Maitomaa tuo markkinoille ensimmäisen oman proteiinijuomabrändinsä – BIG PRO tarjoaa roiman annoksen proteiinia

Suonenjokelainen Maitomaa on kehittänyt ja valmistanut menestyksekkäästi jo lähes 15 vuoden ajan asiakkaidensa palautusjuomabrändejä kotimaan markkinoille sekä vientiin. Tammikuussa lanseerattava BIG PRO on Maitomaan ensimmäinen oma palautus- ja proteiinijuomabrändi.

Konstailemattomaan BIG PRO -tuoteperheeseen kuuluu 4 makuvarianttia: suklaa, mansikka, banaani ja vanilja. Tuotteissa yhdistyvät korkea proteiinipitoisuus ja hyvä maku: tuotteen pakkauskoko on 330 millilitraa ja proteiinia purkillisessa on kokonaiset 30 grammaa. Juomissa ei ole keinotekoisia makeutusaineita. BIG PRO -tuotteet valmistetaan Savossa, Pohjois-Karjalassa ja Keski-Suomessa sijaitsevien Maitomaan maidontuottajatilojen vastuullisesta, Welfare Quality -sertifioidusta maidosta. Proteiinipitoiset juomat sopivat hyvin välipaloiksi tai urheiluharjoittelun tueksi.

”Olemme ylpeitä, että pääsemme tuomaan markkinoille oman tuotebrändin juuri tähän tuotesegmenttiin. Olemme vahvasti panostaneet vuosien varrella juuri UHT-tuotteiden valmistusteknologiaamme ja osaamiseemme”, Maitomaan kaupallinen johtaja Sami Lehtonen kertoo.

BIG PRO -tuotteet tulevat myyntiin tammikuussa 2024 ensimmäiseksi Maitomaan omaan Mansikki kyläkaappaan, Suonenjoen S-markettiin ja K-supermarkettiin sekä Kuopion Prismaan.
Tuotteet tulevat laajemmin kauppoihin kevään aikana.

Maitomaa haluaa erottautua vastuullisena maitotuotteiden valmistajana. Se sai toisena meijerinä Euroopassa lehmien hyvinvoinnin säännöllisestä seuraamisesta kertovan Welfare Quality -sertifikaatin ja toi ensimmäisenä Suomessa maitotölkkiin saakka hiilijalanjälkensä, joka kattaa kasvihuonepäästöt pellolta purkkiin saakka. BIG PRO -tuotteiden ohella Maitomaa tuo markkinoille vuoden 2024 aikana kattavan vastuullisten maitotuotteiden Vapaa-sarjan.

Lisätietoja:
Sami Lehtonen, kaupallinen johtaja, Maitomaa
sami.lehtonen@maitomaa.fi
p. 040 523 6900