Pasi Laitinen Maitomaan toimitusjohtajaksi

Osuuskunta Maitomaan toimitusjohtajaksi on nimitetty KTM Pasi Laitinen. Hän siirtyy tehtävään Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n yrityskehitystiimin vetäjän roolista.

Laitinen on työskennellyt toimitusjohtajana useissa eri yrityksissä, elintarviketeollisuuden ohella myös puutavarateollisuudessa. Hänellä on vahva kokemus nopeatempoisesta kuluttajaliiketoiminnasta toimittuaan toimitusjohtajana kansainvälisen mehu- ja virvoitusjuomajätti Refresco N.V.:n palveluksessa. Lisäksi Laitinen on ollut Maitomaan hallituksen jäsenenä tämän vuoden alusta lähtien, ja talon toiminnot ovat hänelle näin ollen jo tuttuja. Laitinen aloittaa tehtävässään marraskuun aikana.

”On hienoa päästä mukaan rakentamaan Maitomaan tulevaisuutta yhdessä meidän maatilayrittäjien ja henkilöstön kanssa. Maitomaalla “tehhään yhessä” vastuullisia tuotteita maistuvaan elämään suomalaisille.”, Laitinen kertoo.

Maitomaan hallintoneuvoston puheenjohtaja Satu Jääskeläinen pitää Laitisen monipuolista osaamista Maitomaan etuna.

”Uskon, että pystymme viemään Maitomaata seuraavalle tasolle Pasin laaja-alaisen kokemuksen ja vahvan kaupallisen osaamisen avulla. Saamme hänestä osaavan johtajan henkilöstömme ja maatilayrittäjiemme tueksi”, Jääskeläinen toteaa.

Lisätietoja:
Osuuskunta Maitomaan hallintoneuvoston puheenjohtaja
Satu Jääskeläinen, p. 050 530 7357
Osuuskunta Maitomaan toimitusjohtaja
Pasi Laitinen, p. 040 837 6257

Osuuskunta Maitomaa on itsenäinen, Suonenjoella toimiva meijeri. Vuodesta 1915 saakka toiminut meijeri jalostaa vuosittain 75 miljoonaa litraa lähimaitoa raejuustoksi, voiksi, nestemaidoksi, jogurteiksi ja UHT-tuotteiksi. Maitomaa valmistaa myös kauratuotteita. Omien tuotteidensa lisäksi Maitomaa tekee sopimusvalmistustuotteita
muun muassa Olville. Maitomaalle on myönnetty lehmien hyvinvointia mittaava Welfare Quality® -sertifikaatti. www.maitomaa.fi