Maitomaan välipalajuomien perhe kasvaa – Minttusuklaatonkka hurmaa raikkaalla klassikkomaulla

Maitomaa lanseeraa kevään kynnyksellä herkullisen Minttusuklaatonkka-välipalajuoman, joka täydentää markkinoilla jatkuvasti kasvavaa mukaan otettavien tuotteiden valikoimaa. UHT-tuotteena Minttusuklaatonkka säilyy huoneenlämmössä.

Minttusuklaatonkan lisäksi Tonkka-perheeseen kuuluu aiemmin lanseerattu Lakutonkka, jolla on Maitomaalla pitkät perinteet ja jo vakiintunut joukko faneja. Juomissa ei ole keinotekoisia makeutusaineita ja ne ovat laktoosittomia. Runsasproteiiniset Tonkka-tuotteet valmistetaan Savossa, Pohjois-Karjalassa ja Keski-Suomessa sijaitsevien meijerin maidontuottajatilojen maidosta.

”Minttusuklaatonkka sopii herkutteluun, välipalaksi tai vaikkapa lisättäväksi juomasekoituksiin. Minttusuklaan maku on suomalaisille tuttu ja toimii erityisesti viilennettynä”, Maitomaan kaupallinen johtaja Sami Lehtonen kertoo.

Tonkka-tuotteet ovat myynnissä valikoiduissa Prismoissa.

Maitomaa liputtaa kestävämmän maidontuotannon puolesta. Sen kaikilla tiloilla on lehmien hyvinvoinnin säännöllisestä seuraamisesta kertova Welfare Quality® -sertifikaatti ja meijeri toi ensimmäisenä Suomessa maitotölkkiin saakka hiilijalanjälkensä, joka kattaa kasvihuonepäästöt pellolta purkkiin saakka. Maitomaa valmisti asiakkaalleen myös markkinoiden ensimmäiset ELVI-tuotteet – ELVI on Suomen ensimmäinen tuotantoeläinten hyvinvointimerkki. Vuoden 2024 aikana Maitomaa tuo markkinoille kattavan vastuullisten maitotuotteiden Vapaa-sarjan sekä BIG PRO -proteiinijuomaperheen.

Lisätietoja:
Sami Lehtonen,
kaupallinen johtaja, Maitomaa
sami.lehtonen@maitomaa.fi
p. 040 523 6900