Maitomaan oma proteiinijuoma BIG PRO tarjoaa isosti makua ja isosti proteiinia

Suonenjokelainen Maitomaa on kehittänyt ja valmistanut menestyksekkäästi asiakkaidensa palautusjuomabrändejä kotimaan markkinoille sekä vientiin jo lähes 15 vuoden ajan. BIG PRO on Maitomaan ensimmäinen oma palautus- ja proteiinijuomabrändi.

Konstailemattomaan BIG PRO -tuoteperheeseen kuuluu 4 makuvarianttia: suklaa, mansikka, banaani ja vanilja. Tuotteissa yhdistyvät korkea proteiinipitoisuus ja hyvä maku: tuotteen pakkauskoko on 330 millilitraa ja proteiinia purkillisessa on kokonaiset 30 grammaa.  Juomissa ei ole keinotekoisia makeutusaineita. BIG PRO -tuotteet valmistetaan Savossa, Pohjois-Karjalassa ja Keski-Suomessa sijaitsevien Maitomaan maidontuottajatilojen vastuullisesta, Welfare Quality -sertifioidusta maidosta. Proteiinipitoiset juomat sopivat hyvin välipaloiksi tai treenauksen tueksi.

”Olemme ylpeitä, että pääsemme tuomaan markkinoille oman tuotebrändin juuri tähän tuotesegmenttiin. Olemme vahvasti panostaneet vuosien varrella juuri UHT-tuotteiden valmistusteknologiaamme ja osaamiseemme”, Maitomaan kaupallinen johtaja Sami Lehtonen kertoo.

BIG PRO -tuotteet on lanseerattu alueellisesti jo vuoden alussa, mutta nyt tuotepeitto laajenee valtakunnalliseksi.

Maitomaa liputtaa kestävämmän maidontuotannon puolesta. Sen kaikilla tiloilla on lehmien hyvinvoinnin säännöllisestä seuraamisesta kertova Welfare Quality® -sertifikaatti ja meijeri toi ensimmäisenä Suomessa maitotölkkiin saakka hiilijalanjälkensä, joka kattaa kasvihuonepäästöt pellolta purkkiin saakka. BIG PRO -tuotteiden ohella Maitomaa tuo markkinoille vuoden 2024 aikana kattavan vastuullisten maitotuotteiden Vapaa-sarjan.

Lisätietoja:
Sami Lehtonen, kaupallinen johtaja, Maitomaa
sami.lehtonen@maitomaa.fi
p. 040 523 6900