Kevyen kevyt pizza
valmis pizzapohja
tomaattikastiketta
1 dl Maitomaan raejuustoa
2 kananmunanvalkuaista
kirsikkatomaatteja
oliiveja
basilikaa
- Levitä tomaattikastike jäisen pizzapohjan päälle.
- Mittaa blenderiin raejuusto ja valkuaiset.
- Surauta seosta, kunnes koostumus on sileä ja vaahtomainen.
- Nostele seos nokareina pizzan päälle.
- Lisää puolitetut kirsikkatomaatit ja oliiviviipaleet.
- Paista uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia.
- Koristele basilikalla ja nauti raikkaan salaatin kera.
Kevyempääkin kevyempi pizza syntyy vaihtamalla juusto Maitomaan raejuustosta ja kananmunanvalkuaisista valmistettuun kuorrutteeseen. Täydellinen valinta, kun kaipaat keveyttä ja makua pizzaherkutteluun!