Pipari-raejuustokakku
Pohja:
50 g Maitomaan Vapaa-voita
200 g pipareita
Täyte:
400 g Maitomaan Vapaa-raejuustoa
3 munaa
1/2 dl kaakaojauhetta
2 dl siirappia
2 rkl maissitärkkelystä
1 tl kanelia
- Murenna piparit ja sekoita ne huoneenlämpöiseen voihin.
- Painele muruseos leivinpaperilla suojatun irtopohjavuoan (ø n. 18 cm) pohjalle.
- Mittaa täytteen ainekset kulhoon ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Kumoa seos pohjan päälle.
- Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin tunti. Laita uunin alimmalle tasolle tyhjä uunipelti keräämään mahdollisesti vuoan raoista tihkuva voi, niin vältyt uunin siivoukselta.
- Anna kakun jäähtyä kunnolla. Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoiluastiaan ja koristele pipareilla sekä tomusokerihunnulla.
In English
