Palak paneer raejuustosta
4 annosta
3 sipulia
3 valkosipulinkynttä
öljyä
1 rkl garam masalaa
1 rkl curryjauhetta
2,5 dl kookosmaitoa
300 g pakastepinaattia
1 rkl sokeria
suolaa
50 g Maitomaan voita
200 g Maitomaan raejuustoa
- Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota öljyssä.
- Lisää garam masala ja curryjauhe. Sekoita rivakasti.
- Kumoa sekaan kookosmaito sekä jäiset pinaatit. Peitä kannella ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen.
- Lisää sokeri, suola ja voi. Sekoita.
- Kumoa tarjoiluastiaan ja lisää joukkoon raejuusto. Tarjoile riisin kera.
Raejuusto ei ole pelkkä lisuke – se sopii erinomaisesti myös erilaisten aterioiden proteiininlähteeksi. Kokeile jotain täysin uutta: intialainen palak paneer valmistetaan perinteisesti paneer-juustosta ja pinaatista. Raejuustosta syntyy ihanan raikas ja täyttävä kotimainen palak raejuusto.