Palak paneer raejuustosta

4 annosta

3 sipulia
3 valkosipulinkynttä
öljyä
1 rkl garam masalaa
1 rkl curryjauhetta
2,5 dl kookosmaitoa
300 g pakastepinaattia
1 rkl sokeria
suolaa
50 g Maitomaan voita
200 g Maitomaan raejuustoa

  1. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota öljyssä.
  2. Lisää garam masala ja curryjauhe. Sekoita rivakasti.
  3. Kumoa sekaan kookosmaito sekä jäiset pinaatit. Peitä kannella ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen.
  4. Lisää sokeri, suola ja voi. Sekoita.
  5. Kumoa tarjoiluastiaan ja lisää joukkoon raejuusto. Tarjoile riisin kera.

Raejuusto ei ole pelkkä lisuke – se sopii erinomaisesti myös erilaisten aterioiden proteiininlähteeksi. Kokeile jotain täysin uutta: intialainen palak paneer valmistetaan perinteisesti paneer-juustosta ja pinaatista. Raejuustosta syntyy ihanan raikas ja täyttävä kotimainen palak raejuusto.

Katso myös: