 
        Paistettu jogurttikakku
5 dl Maitomaan maustamatonta Vapaa-jogurttia
2,5 dl vispikermaa
1,5 dl maissitärkkelystä
2 dl vehnäjauhoa
1 dl sokeria
½ tl jauhettua vaniljaa tai 1 tl vaniljasokeria
3 munaa
1 appelsiinin raastettu kuori
Mittaa ainekset blenderiin ja surauta sileäksi. Vuoraa halk. 18 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista 175 °C n. 1 h. Anna vetäytyä, kunnes kakku on huoneenlämpöinen. Laita jääkaappiin jähmettymään n. 2 tunniksi. Tarjoile vaikkapa mansikkahillon tai tumman suklaan kera.
 
			 In English
 In English

 
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                            