Kevyen kevyt pizza

valmis pizzapohja
tomaattikastiketta
1 dl Maitomaan raejuustoa
2 kananmunanvalkuaista
kirsikkatomaatteja
oliiveja
basilikaa

  1. Levitä tomaattikastike jäisen pizzapohjan päälle.
  2. Mittaa blenderiin raejuusto ja valkuaiset.
  3. Surauta seosta, kunnes koostumus on sileä ja vaahtomainen.
  4. Nostele seos nokareina pizzan päälle.
  5. Lisää puolitetut kirsikkatomaatit ja oliiviviipaleet.
  6. Paista uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia.
  7. Koristele basilikalla ja nauti raikkaan salaatin kera.

Kevyempääkin kevyempi pizza syntyy vaihtamalla juusto Maitomaan raejuustosta ja kananmunanvalkuaisista valmistettuun kuorrutteeseen. Täydellinen valinta, kun kaipaat keveyttä ja makua pizzaherkutteluun!

Katso myös: